Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά!

Στις 3 Φεβρουαρίου 1976 γεννήθηκε μια εφημερίδα. Όχι μια οποιαδήποτε εφημερίδα, αφού μια ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων δημοσιογράφων αποφάσισαν να εκδώσουν τη «Σημερινή». Μια ομάδα ανθρώπων που σέβονταν την αντίθετη άποψη έσπειρε τον σπόρο των νέων και πρωτοποριακών ιδεών της δημοσιογραφίας. Πάντα με σκοπό να πουν δυνατά και καθαρά τα πράγματα με το όνομά τους προς δυο κατευθύνσεις προς την εξουσία και προς τους πολίτες.  Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η «Σημερινή» ηγήθηκε πολλών αγώνων και καταξιώθηκε στη συνείδηση των πολιτών ως η εφημερίδα της μάχιμης και μαχητικής δημοσιογραφίας,  μα πάνω από όλα μια εφημερίδα που συλλογάται καλά, διότι ελεύθερα συλλογάται! 

Νέα… σημερινή εποχή!

Από την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 η εφημερίδα «Σημερινή» κυκλοφορεί αποκλειστικά την Κυριακή, δίνοντας έτσι την καλύτερη αφορμή για ολοκληρωτική ενημέρωση, με ρεπορτάζ, ειδησεογραφία, πολιτισμό, συνεντεύξεις, αθλητικά, απόψεις, αλλά και με κριτική σκέψη που άλλωστε χαρακτηρίζει την εφημερίδα εν τη γενέσει της. Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού, εμπίπτει και η προσθήκη ενός εξαιρετικού πακέτου που ανταποκρίνεται στις διαφορετικές και σύγχρονες ανάγκες του κοινού.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ΕΝΘΕΤΑ


Τα ένθετα αυτά διατίθενται  δωρεάν σε προεπιλεγμένες ημέρες μαζί με τη Σημερινή κι είναι σχεδιασμένα, για να προσδώσουν επιπλέον αξία στον καταναλωτή ενημερώνοντας τον για συγκεκριμένα θέματα, τομείς και γεγονότα αναλόγως της εποχής.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Μία προεπισκόπηση του παγκύπριου αλλά και των κυριότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που πρόκειται να ξεκινήσουν

CHAMPIONS LEAGUE
Αφιερωμένο στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη για την πιο σημαντική γιορτή του ποδοσφαίρου. Περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των ομάδων.

FORMULA 1
Αφιερωμένο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Παρουσιάζει το εξειδικευμένο πρωτάθλημα της FORMULA 1.

TRAVEL
Αφιερωμένο στις επιλογές ταξιδίου που έχει ο καταναλωτής, καθώς και στα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα της αγοράς για όλες τις εποχές.

ECO
Αφιερωμένο σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογικής συνείδησης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Καλύπτει μία τεράστια γκάμα θεμάτων με κεντρικό άξονα την εκπαίδευση που ξεκινά από τις νηπιακές ηλικίες μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και τις διάφορες επιλογές των υποψηφίων μαθητών/φοιτητών σε θέματα μόρφωσης και καριέρας.

WHO IS WHO IN CYPRUS BUSINESS
Ένας εκτενής κατηγοριοποιημένος οδηγός με τις κυριότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. 

Back to top