ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στον Εκδοτικό Οίκο Δίας και στην τηλεόραση Σίγμα, η διαφήμιση είναι πάντα αποτελεσματική και επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο διαφημιζόμενο. Γιατί για εμάς η διαφήμιση δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι καθημερινή ενασχόληση και ανακαλύπτουμε για όλα μας τα μέσα έξυπνους τρόπους μετάδοσης του μηνύματος, με στόχο πάντα την πιο αποτελεσματική διαφήμιση για το εκάστοτε προϊόν. 

Διότι ο Εκδοτικός Οίκος Δίας και η Τηλεόραση Σίγμα, αξιοποιούν με μεγάλη επιτυχία τη δυνατότητα που έχουν να προσεγγίζουν διαφορετικά κοινά με διαφορετικούς τρόπους, ώστε η κάθε καμπάνια να είναι ολοκληρωμένη και να λειτουργεί μέσα από τα μέσα του Ομίλου σε πολλά επίπεδα και συνδυαστικά (360ο διαφημίσεις).  Εμπορικά, ο Όμιλος δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιζόμενούς του να έχουν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα αξιοποίησης, τόσο για συμβατικές, όσο και για custom made, ενέργειες με πολλαπλές δυνατότητες στόχευσης.

Για να φιλοξενηθούν οι ενέργειές σας στα μέσα του Ομίλου ή για να σχεδιάσουμε μαζί την καμπάνια σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Εμπορική Διεύθυνση.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

  ΠΕΡΙΟΔΙΚA - Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ

  • Κλαίρη Σκουφίδου Σύμβουλος Πωλήσεων MADAME FIGARO - MADAMEFIGARO.COM+357 22580660
  • Σπύρος Θεοκλή Σύμβουλος Πωλήσεων CHECK IN CYPRUS - CHECKINCYPRUS.COM+357 22580820

  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

  Back to top