Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ (Sigma TV) είναι ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας.

Ιδρύθηκε το 1995 από τον Κύπριο δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα και εκδότη, Κώστα Ν. Χατζηκωστή. Η πρώτη του μετάδοση πραγματοποιήθηκε την 3η Απριλίου του 1995. Προβάλλει Κυπριακές, Ελληνικές και ξένες σειρές, δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές, καθώς και εκπομπές ψυχαγωγίας.

Από τον Ιανουάριο του 2016, ο ΣΙΓΜΑ εγκαινίασε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τον ΣΚΑΙ Ελλάδος, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το καθημερινό ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού με προγράμματα όπως το SURVIVOR GR, THE VOICE OF GREECE κ.α.

Η συνεργασία του ΣΙΓΜΑ με τον ΣΚΑΙ Ελλάδος συνεχίζεται για την νέα τηλεοπτική σεζόν με ψυχαγωγικά προγράμματα όπως THE VOICE OF GREECE και  Ελληνικές σειρές, τηλεπαιγνίδια και άλλα ψυχαγωγικά και infotainment προγράμματα.

Αποστολή και στόχος της τηλεόρασης Σίγμα είναι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τηλεθεατών της. Με σχέδια για μεγαλύτερη επέκταση στις νέες τεχνολογίες και με στρατηγικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, το Σίγμα είναι σήμερα το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι.

 

Πρόγραμμα

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρωτοσέλιδο

Μεσημέρι και κάτι

Τομές στα γεγονότα

Χωρίς περιστροφές

 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ήρθε κι έδεσε

 

ΣΕΙΡΕΣ

Η Πεθερά

 

Back to top