Το www.checkincyprus.com είναι ο νέος, πλήρης οδηγός διασκέδασης με τις καλύτερες προτάσεις εξόδου στην Κύπρο. Ένας οδηγός ψυχαγωγίας, αλλά και ενημέρωσης, που θα σε φέρνει καθημερινά σε επαφή με τις καλύτερες επιλογές σε όλη την Κύπρο.

Μαζί, λοιπόν, θα κάνουμε καθημερινά Check In στη γεύση, στη διασκέδαση, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στις μουσικές σκηνές, στις γκαλερί και στα ωραιότερα μέρη της Κύπρου για χαλάρωση και εκδρομή.

Κάνουμε Check In σε όλα όσα αγαπάμε. Ενημερώσου κάθε λεπτό για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο καθημερινά, πάρε ιδέες, βγες έξω, δοκίμασε, διασκέδασε και πέρασε όμορφα με τις προτάσεις και τις ιδέες που το Check In σού προτείνει, για να ζήσεις ωραίες και ξεχωριστές στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Κάνε Check In μαζί μας στα καλύτερα της Κύπρου!

Ο αναγνώστης του Check In Cyprus είναι ο τύπος, που θέλει να είναι ενημερωμένος. Ταξιδεύει, βγαίνει έξω και θέλει πάντα να γνωρίζει τις επιλογές που έχει για τη διασκέδασή του, δίνοντας έμφαση σε ό,τι πιο νέο και φρέσκο έχει να προβάλει η Κύπρος. Είναι χαρακτηριστικό ότι 55.6% του κοινού που διαβάζει Check In είναι γυναίκες και το 42.8% του αναγνωστικού κοινού ανήκει στο ανώτερο και ανώτατο μορφωτικό επίπεδο. Το 74.6% των αναγνωστών ζει κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα και το 45.8% ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 18-34 ετών, ενώ το 28.6% ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-44 ετών.

Το Check In Cyprus είναι διαθέσιμο στα περίπτερα, διαδικτυακά στο www.checkincyprus.com και στο κινητό ή tablet μέσω του application Check In Cyprus, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν σε iOS και Android.

 

Back to top