Η έναρξη της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Κύπρο είναι ταυτόσημη με τη λειτουργία του Ράδιο Πρώτο τον Σεπτέμβριο του 1990. Από τότε και μέχρι σήμερα, το Ράδιο Πρώτο έχει ανοίξει και έχει χαράξει τον δρόμο της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην Κύπρο, ακολουθώντας τη δική του δημιουργική πορεία, πάντα προς την κορυφή.

To Ράδιο Πρώτο κατέκτησε εδώ και χρόνια την κορυφή κι έχει καταφέρει να μείνει εκεί, διατηρώντας το τρίπτυχο Ενημέρωση-Ψυχαγωγία-Αθλητισμός, γι’ αυτό και κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στην κατηγορία πολυσυλλεκτικών σταθμών στην Κύπρο.

Η Πρώτη Καλημέρα ακούγεται από τον Λάζαρο Μαύρο και τον Μάριο Πούλλαδο, από τις 06:00 – 09:00, σκιαγραφώντας την επικαιρότητα.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνουν η Κριστιάνα Γεωργίου, ο Κώστας Πρίγκιπας και ο Θανάσης Δρακόπουλος μέχρι και τις 11:00, στην εκπομπή «Οι Τρικούβερτοι».

Ο Χρήστος Μιχάλαρος και η Δόνα Καπαρτή αναλαμβάνουν τα ηνία και τα βγάζουν «Όλα στο Φως» με εκλεκτούς καλεσμένους μέχρι τις 13:00.

Ακολουθεί εκτενές δελτίο ειδήσεων και αθλητική ενημέρωση από το Ράδιο Πρώτο και στη συνέχεια ο Ζαχαρίας, η Μαρία & Friends, με τον Ζαχαρία Φιλιππίδη και τη Μαρία Κάνθερ, από τις 14:00-16:00.

Αμέσως μετά, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος βάζει «Νότες Λαϊκές» μέχρι τις 18:00.

Τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Ο Πέτρος είναι τζαζ» με τον Πέτρο Αθανασίου, μέχρι τις 22:00 και στη συνέχεια αναλαμβάνει μέχρι τη 01:00 ο αγαπημένος Νίκος Γκαραβέλλας και μεταμορφώνεται σε Mr Midnight.

Όσο για το σαββατοκύριακο το πρόγραμμα αλλάζει, καθώς νέοι αλλά και παλιοί αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί βάζουν μουσική και χαμόγελα στη ζωή σου.

 

 

Back to top